Verzendinformatie

Altijd spannend! U heeft een bestelling bij ons geplaatst en u vraagt zich misschien af: 'Hoe nu verder?'

Bij een bestelbedrag boven €44,99 exclusief btw is verzenden binnen Nederland bij ons gratis. Tot €45,00 berekenen wij €6,95 als tegemoetkoming in de verzendkosten en handling fee. Voor het verzenden maken we in principe gebruik van verzending via DPD.

Mocht een bestelling in een traceerbaar brievenbuspakketje passen, dan behouden we ons het recht voor om voor deze optie te kiezen. 

Bestellingen die tot ongeveer 16.00 uur geplaatst en betaald zijn, worden dezelfde dag nog verstuurd. We doen onze uiterste best om bestellingen die tussen 16.00 en 17.00 uur binnenkomen alsnog dezelfde dag te verpakken en versturen. Verzendtijd is in principe één werkdag binnen Nederland, naar Belgie, Luxemburg en het grootste gedeelte van Duitsland. 

Let wel op: Aangezien maandag onze reguliere sluitingsdag is, kunnen we niet altijd garanderen dat bestellingen die op maandag geplaatst worden, ook maandag worden verzonden.

Na verzenden ontvangt u in de regel van ons een email en SMS met daarin verzendinformatie en tracking gegevens. Hiervoor wordt het email-adres en mobiel nummer gebruikt dat u opgeeft bij uw bestelling. Controleer deze dus goed om te voorkomen dat er geen tikfouten in staan.

Uw bestelling wordt met uiterste zorg behandeld en verstuurd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met de verpakking bij het afleveren, laat dit meteen weten aan de leverende chauffeur, dan kunnen wij - met deze aantekening - passende maatregelen nemen. Zonder deze aantekening kunnen we hier helaas niets aan doen. 

 

© 2013 - 2021 Essa Nails & Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel