Verzendinformatie

Altijd spannend! U heeft een bestelling bij ons geplaatst en u vraagt zich misschien af: 'Hoe nu verder?'

Bij een bestelbedrag boven €44,99 exclusief btw is verzenden binnen Nederland bij ons gratis. Tot €45,00 berekenen wij €6,95 als tegemoetkoming in de verzendkosten en handling fee. Voor het verzenden maken we in principe gebruik van de diensten van VALUE EXPRESS FORWARDING B.V. te Heteren.

Mocht een bestelling in een traceerbaar brievenbuspakketje passen, dan behouden we ons het recht voor om deze met PostNL te versturen. 

Bestellingen die tot ongeveer 16.00 uur geplaatst en betaald zijn, worden dezelfde dag nog verstuurd. We doen onze uiterste best om bestellingen die tussen 16.00 en 17.00 uur binnenkomen alsnog dezelfde dag te verpakken en versturen. Verzendtijd is in principe één werkdag binnen Nederland, naar Belgie, Luxemburg en het grootste gedeelte van Duitsland. Op vrijdag worden bestellingen verstuurd met een 'saturday delivery' aantekening, zodat u uw bestelling dan op zaterdag kunt verwachten.

Let wel op: Aangezien maandag onze reguliere sluitingsdag is, kunnen we niet altijd garanderen dat bestellingen die op maandag geplaatst worden, ook maandag worden verzonden.

Na verzenden ontvangt u in de regel van ons een email met daarin verzendinformatie en tracking gegevens van DPD of UPS. Hiervoor wordt het email-adres gebruikt dat u opgeeft bij uw bestelling. Controleer uw emailadres dus goed om te voorkomen dat er geen tikfouten in staan.

Uw bestelling wordt met uiterste zorg behandeld en verstuurd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met de verpakking bij het afleveren, laat dit meteen weten aan de leverende (DPD/UPS/PostNL) chauffeur, dan kunnen wij - met deze aantekening - passende maatregelen nemen. Zonder deze aantekening kunnen we hier helaas niets aan doen. 

Mocht een bestelling met DPD verstuurd zijn en u wilt de precieze aflevertijd weten, dan kunt u het 14-cijferige verzendnummer uit de tracking (beginnend met 0511) invullen in bijgaande link

http://www.dpdpredict.nl/?locale=nl&pknr=0  

© 2013 - 2021 Essa Nails & Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel