Verzendinformatie

Altijd spannend! U heeft een bestelling bij ons geplaatst en u vraagt zich misschien af: 'Hoe nu verder?'

Voor het verzenden binnen Nederland maken we in principe gebruik van verzending via DPD.

U heeft de keuze uit twee opties: 'Thuisbezorgd-service' en 'Ophalen bij DPD afgiftepunt' .

1) Bij de thuisbezorgd-service is verzenden binnen Nederland bij ons gratis bij een bestelbedrag boven €100,- exclusief btw. Tot €100,- rekenen wij €7,50 als tegemoetkoming in de verzendkosten en handling fee.

2) Ophalen bij DPD afgiftepunt is voordeliger, al vanaf een bestelbedrag boven €50,- exclusief BTW is verzenden gratis. Het pakket wordt dan afgegeven op een DPD punt en u kunt de bestelling op een voor u geschikt punt ophalen. Tot €50,- rekenen we €5,95 als tegemoetkoming in de verzenkosten en handling fee. 

Voor België bestaat de keuze tussen de 24-uurs thuisbezorgd service van DPD of afgifte op een ophaalpunt via Mondial Relay. Let op, reken met Mondial Relay op minimaal 3 werkdagen looptijd. 

Voor verzendingen naar Duitsland kiezen we voor de 24-uurs thuisbezorgd service van DPD.

Mocht een bestelling in een traceerbaar brievenbuspakketje passen, dan behouden we ons het recht voor om voor deze optie te kiezen. 

Bestellingen die tot ongeveer 16.00 uur geplaatst en betaald zijn, worden dezelfde dag nog verstuurd. We doen onze uiterste best om bestellingen die tussen 16.00 en 17.00 uur binnenkomen alsnog dezelfde dag te verpakken en versturen. Verzendtijd is in principe één werkdag binnen Nederland. Houd bij verzending naar andere landen rekening met een iets langere looptijd. 

Let wel op: Aangezien maandag onze reguliere sluitingsdag is, kunnen we niet altijd garanderen dat bestellingen die op maandag geplaatst worden, ook maandag worden verzonden.

Na verzenden ontvangt u in de regel van ons een email met daarin verzendinformatie en tracking gegevens. Hiervoor wordt het email-adres  gebruikt dat u zelf opgeeft bij uw bestelling. Controleer deze dus goed om te voorkomen dat er geen tikfouten in staan.

Uw bestelling wordt met uiterste zorg behandeld en verstuurd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met de verpakking bij het afleveren, laat dit meteen weten aan de leverende chauffeur, dan kunnen wij - met deze aantekening - passende maatregelen nemen. Zonder deze aantekening kunnen we hier helaas niets aan doen. 

 

© 2013 - 2024 Essa Nails & Beauty Supplies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel