AE PROFESSIONAL NAIL SCHOOL

Onze missie is het aanbieden van moderne nagelopleidingen vanaf de basis tot instructeursniveau. Jij als styliste staat centraal! Perfecte techniek, productbeheersing, nail art op het hoogste niveau en salonsucces is waar je voor komt. Wij zullen onze uiterste best doen om alles uit jou te halen wat er in zit.

Jouw succes is ons succes!

Mits anders vermeld worden cursussen gegeven door Agnieszka Esseling, instructeur AE Professional Nail School. 

Al onze opleidingen worden uitsluitend gegeven met in een B-klasse autoclaaf gesteriliseerde instrumenten! Geen risico's op cross-besmetting met onkundig gereinigd materiaal!

AE Professional Nail School is gevestigd in Heteren in de provincie Gelderland. Door zijn gunstige ligging makkelijk te bereiken via snelwegen A12, A15 en A50.

 

AE Professional Nail School staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) als erkende en geauditeerde onderwijsinstelling, waarmee wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Wij zijn als instelling getoetst op zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid. Naast deze erkenning is bijkomend voordeel dat cursisten geen BTW over het lesgeld hoeven te betalen!

UWV GECONTRACTEERD SCHOLINGSBEDRIJF

Wij zijn als opleidingsinstituut gecontracteerd door UWV i.h.k.v. het Inkoopkader Scholingsdiensten 2021. Dat houdt in dat wij één van de opleidingsinstituten in Nederland zijn die opleidingen en trainingen mogen verzorgen om mensen te helpen bij hun terugkeer in het arbeidsproces.
 

Scholing en omscholing

Scholing of omscholing is belangrijk en helpt je bij het vinden van een baan die past bij jouw mogelijkheden. Je contactpersoon bij UWV kan daarbij adviseren, overleg daarom altijd vooraf met hem of haar voordat je start!

Betaalt UWV mijn opleiding?

UWV betaalt alleen een opleiding als het noodzakelijk is om ander passend werk te kunnen vinden. In dat geval wordt er van jou verwacht, dat je er alles aan doet om de opleiding goed af te ronden.

Informeer bij je UWV contactpersoon naar jouw mogelijkheden voor een opleiding of training.

 
Webadres UWV | Particulieren

 

 

© 2013 - 2024 Essa Nails & Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel