AE PROFESSIONAL NAIL SCHOOL

Onze missie is het aanbieden van nagelopleidingen vanaf de basis tot instructeursniveau. Jij als styliste staat centraal! Perfecte techniek, productbeheersing, nail art op het hoogste niveau en salonsucces is waar je voor komt. Wij zullen onze uiterste best doen om alles uit je te halen wat er in zit.

Jouw succes is ons succes!

Mits anders vermeld worden cursussen gegeven door Agnieszka Esseling, instructeur AE Professional Nail School. 

 

AE Professional Nail School is gevestigd in Heteren in de provincie Gelderland. Door zijn gunstige ligging makkelijk te bereiken via snelwegen A12, A15 en A50.

 

AE Professional Nail School staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) als erkende en geauditeerde onderwijsinstelling, waarmee wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Wij zijn als instelling getoetst op zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid. Naast deze erkenning is bijkomend voordeel dat cursisten geen BTW over het lesgeld hoeven te betalen!

UWV - Inkoopkader Scholingsdiensten 2021

AE professional Nail School heeft een Raamovereenkomst Perceel 1 'Scholing' bij het UWV. Zit u in een reintegratietraject, dan kan het UWV bij ons opleidingen inkopen. Hierdoor bent u verzekerd van een succesvolle start van uw eigen salon - uw eigen bedrijf!! Neem hiervoor contact op met het UWV. 

Belastingdienst

De overheid stimuleert sinds een flinke tijd de ontwikkeling van elke particulier en dus ook de scholing. Je kunt daarom de studie- en cursuskosten fiscaal aftrekken van je inkomen. Dit doe je onder het kopje 'buitengewone opgaven'. Er geldt wel een drempel voor het aftrekken van de kosten. Deze dien je eerst te passeren: daarna mag je alles aftrekken. Hoe meer cursussen je volgt, hoe groter je belastingvoordeel kan zijn. Vraag vooral om informatie bij de Belastingdienst: er zijn altijd veranderingen of kleine
dingen waar je in jouw situatie net anders mee moet omgaan.

 

 

© 2013 - 2021 Essa Nails & Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel