AE PROFESSIONAL NAIL SCHOOL

Onze missie is het aanbieden van nagelopleidingen vanaf de basis tot instructeursniveau. Jij als styliste staat centraal! Perfecte techniek, productbeheersing, nail art op het hoogste niveau en salonsucces is waar je voor komt. Wij zullen onze uiterste best doen om alles uit je te halen wat er in zit.

Jouw succes is ons succes!

Mits anders vermeld worden cursussen gegeven door Agnieszka Esseling, instructeur AE Professional Nail School. 

 

AE Professional Nail School is gevestigd in Heteren in de provincie Gelderland. Door zijn gunstige ligging makkelijk te bereiken via snelwegen A12, A15 en A50.

 

AE Professional Nail School staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) als erkende en geauditeerde onderwijsinstelling, waarmee wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Wij zijn als instelling getoetst op zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid. Het voordeel is dat wij door deze registratie geen BTW over het lesgeld hoeven af te dragen en jij dit als cursist ook niet hoeft te betalen!

UWV
Ben je werkzoekende en wil je eventueel als eigen baas aan de slag? AE Professional Nail School is officieel scholingspartner van het UWV.
Dat wil zeggen dat je over het algemeen al jouw opleidingen gevolgd bij AE Professional Nail School door het UWV vergoed krijgt, inclusief examen!
Dit betekent dat jouw droombaan ineens helemaal niet meer zo ver weg lijkt!

Belastingdienst

De overheid stimuleert sinds een flinke tijd de ontwikkeling van elke particulier en dus ook de scholing. Je kunt daarom de studie- en cursuskosten fiscaal aftrekken van je inkomen. Dit doe je onder het kopje 'buitengewone opgaven'. Er geldt wel een drempel voor het aftrekken van de kosten. Deze dien je eerst te passeren: daarna mag je alles aftrekken. Hoe meer cursussen je volgt, hoe groter je belastingvoordeel kan zijn. Vraag vooral om informatie bij de Belastingdienst: er zijn altijd veranderingen of kleine
dingen waar je in jouw situatie net anders mee moet omgaan.

 

 

© 2013 - 2020 Essa Nails & Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel