INSTRUCTEURSOPLEIDING

Is het naast nagels zetten ook je droom om instructeur te worden? Bij AE Professional Nail School sta je niet alleen als nagelstyliste, maar ook als instructeur op nummer één!!

Met uiterste zorg hebben wij daarom deze 11-daagse instructeursopleiding voor jou gecreëerd om stap voor stap er voor te zorgen dat jij de beste instructeur uit jouw regio wordt en jij altijd trots op het werk van je cursisten kunt zijn!! AE Professional Nail School gebruikt de nieuwste methodes om theoretische en praktische informatie op de meest efficiënte en aantrekkelijke manier aan je over te brengen. Deze training is er niet alleen op gericht om jouw nageltechnieken naar het hoogste niveau perfectioneren, maar ook om je cursusmanagment op het hoogste niveau te krijgen. Dus hoe je je kennis op de meest efficiënte en makkelijk manier naar je cursisten overbrengt, lesprogramma's op te bouwen en hoe je je cursisten moet benaderen en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen! 

Deze opleiding is naast cursusmanagement gericht op de theorie en praktijk van Modern Square, Classic Almond, Modern Almond en Russian Almond in full color en french. Verdere basistechnieken die aan de orde komen zijn babyboom en ombre. De cursus wordt afgesloten met een examen.

Na het succesvol afsluiten van deze opleiding kun je onafhankelijk instructeur worden of verdergaan als instructeur van AE Professsional Nail School. 

Aanvangsniveau: Nagelstyliste met enige jaren ervaring salonwerk en goedlopende salon, goede kennis van werken met sjablonen en bedreven in Russian manicure. We zijn benieuwd naar de kwaliteit van jouw werk en motivatie! Voor meer informatie over prijzen en selectieprocedure, neem gerust contact met ons op. 

Sorteer op
  • 11-daagse Instructeursopleiding - maart 2024
    11-daagse Instructeursopleiding - maart 2024

    Is het naast nagels zetten ook je droom om instructeur te worden? Bij AE Professional Nail School sta je niet alleen als nagelstyliste, maar ook als instructeur op nummer één!!

    Met uiterste zorg hebben wij daarom deze 11-daagse…

© 2013 - 2024 Essa Nails & Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel