Verzending en ontvangst

Wat spannend! U heeft besloten een Enbio autoclaaf aan te schaffen en heeft een bestelling geplaatst! 

Als eerste GEFELICITEERD met uw aankoop!

Wat gaat er verder gebeuren?

2. U ontvangt een orderbevestiging
Zodra u een bestelling heeft geplaatst en we de betaling hebben ontvangen, krijgt u van ons een orderbevestiging per mail. 

3. Wij regelen uw bestelling
Vanaf het moment dat uw betaling binnen is, gaan wij hard aan de slag om uw bestelling in orde te maken. Aangezien uw EnbioS autoclaaf vooralsnog direct van de fabriek af geleverd wordt, geven we uw bestelling door aan Enbio Technology Sp. Z O.O. Uw gegevens worden volgens akkoord in de algemene voorwaarden opgenomen in hun klantenbestand en Enbio Technology Sp. Z O.O. neemt de verdere afhandeling van de verzending op zich. Er wordt gezorgd voor een veilige en stevige verpakking, gecontroleerd of alle producten en toebehoren erin zitten.


4. Het pakket wordt verzonden
Als uw pakket gereed is, wordt het met UPS verzonden. U ontvangt dan een notificatie per email dat uw ‘product is verzonden’. Enbio Technology Sp. Z. O.O. streeft er naar uw bestelling binnen twee weken te versturen.

5. Track & trace code
In een emailnotificatie treft u eveneens een track & trace code waarmee u de zending kunt volgen.

6. Aflevering en installatie.

Na aflevering nemen we telefonisch contact met u op of alles naar wens is verlopen. Enbio autoclaven zijn ‘plug-and-play’ apparaten, maar we geven toch adviezen en hulp voor installatie. Verder is bij het apparaat een USB-stick bijgesloten. Deze is niet alleen bedoeld voor data-logging tijdens gebruik van het apparaat, maar bevat ook een instructiefilm hoe het apparaat te installeren.

Verzendkosten
Voor alle bestellingen boven de € 100,- betaalt u geen verzendkosten, mits we alle artikelen gezamenlijk naar u kunnen versturen. Voor bestellingen onder de € 100,- betaalt u reguliere bezorgkosten. De genoemde tarieven zijn exclusief BTW. 

Klachten en of defecten.

Ondanks dat uw apparaat met alle zorg wordt geproduceerd, gecontroleerd, verpakt en verzonden, kan het het helaas altijd zo zijn dat er toch iets mis is gegaan. Daarom bij aankomst van het apparaat binnen 10 dagen installeren en in gebruik nemen. Dan kunnen wij bij eventuele klachten of defecten meteen actie ondernemen. Wij geven dan de klacht weer door aan Enbio Technology Sp. Z O.O. In geval van reparatie/defect zal Enbio Technology Sp. Z O.O. u een vervangend apparaat sturen in een stevige koffer, voorzien van een reeds betaald retourlabel. Uw eigen apparaat kunt u dan in die speciale koffer retourneren. 

Accessoires, toebehoren en kleine apparatuur

Accessoires, toebehoren en kleine apparatuur die we zelf op voorraad hebben, worden bij bestelling na ontvangst van betaling binnen één werkdag verzonden.

Heeft u verdere vragen, neem dan contact met ons op: telefoon en whatsapp: +31 657667309. John zal u dan verder helpen. 

© 2013 - 2024 Essa Nails & Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel